Het bedrijf

Het bedrijf

Fonotoon is een volledig neutraal opererende douane-expediteur uit Tilburg. Sinds de oprichting in 1983 is Fonotoon thuis in alle douaneaangelegenheden. Dankzij jarenlange ervaring hebben onze medewerkers de kennis en vakbekwaamheid die Fonotoon tot een vooraanstaand douaneagentschap maakt. Dankzij periodieke bijscholing zijn ook de laatste ontwikkelingen op douanegebied ons niet onbekend.

Fonotoon is het juiste adres voor douanetechnische oplossingen voor al uw kwesties op het gebied van import, export en transit aangiftes. Wij beschikken over alle vereiste vergunningen en kunnen gebruik maken van vereenvoudigde procedures en EDI koppelingen met de Douane. Dat betekent dat we u snel en effectief kunnen voorzien van documenten maar ook van advies op maat.

Fonotoon is tevens thuis in fiscale vertegenwoordiging en opslag in een douane entrepot. Daarnaast beschikken wij over een digitale koppeling met de Kamer van Koophandel (KVK). Dit om u snel van dienst te zijn met legalisaties en oorsprongsdocumenten. Meer informatie over al onze diensten vindt u op de specifieke pagina’s hierover.

20180828_163648

Fonotoon

SINDS 1983

checklist icon

Jarenlange ervaring

checklist icon

Kennis & vakbekwaamheid

checklist icon

Snel & effectief

checklist icon

Meedenkend

Fonotoon is dus úw douanespecialist.

Onze deskundige medewerkers helpen u zo efficiënt mogelijk verder.

NEEM CONTACT OP